1

Activeer je spaargeld voor
La Barraca

Gent, Oost Vlaanderen
Socio-cultureel
la-barraca

La Barraca theater-op-schoot verbouwt voor u!

Dit project is gesloten voor investeringen.

La Barraca brengt binnen het universum van de amateurtheatergezelschappen theater dat vooral niet binnen de lijntjes kleurt. Theater dat verhalen wil vertellen die nog niet verteld zijn. Theater dat zéér dicht bij het publiek staat. Stout theater.

Daarom is La Barraca consequent een “open huis”: we geven kansen aan wie ze wil grijpen. Spelers, regisseurs, schrijvers, ontwerpers, muzikanten, productieleiders… stuk voor stuk mensen met goesting en overtuiging. En het werkt: La Barraca zet elk seizoen gemiddeld vier stukken op de kalender waarvan minstens de helft – vaak zelfs meer – originele creaties zijn. De ene al wat vreemder dan de andere. Soms vallen we in de prijzen. Soms gaan we op onze bek. Maar we blijven creëren.

La Barraca theater-op-schoot: de naam is niet toevallig. In onze kleine zaal aan de Muinkkaai spelen we niet alleen voor, maar ook tussen en soms zelfs met, op en onder het publiek. Een paar keer per jaar ondergaat de zaal een ongeziene metamorfose: van duistere grot, naar zinkend schip, tot koeienstal mest incluis. Onze zaal weerspiegelt de ziel van La Barraca: klein genoeg voor zot, intimistisch theater; groot genoeg om onze creativiteit in bot te vieren.


Waarom willen we dan verbouwen? Van e charme van onze zaal willen we niks afdoen. We blijven theater-op-schoot maken. Maar graag met wat meer comfort voor onze acteurs door een grotere kleedruimte en centrale verwarming. Meer sfeer en gezelligheid voor onze bezoekers met een ruime en toffe foyer. Meer veiligheid voor onze medewerkers door branddetectoren en een vaste trap naar de kleedruimte. Samengevat, wij willen verbouwen voor u: kijker, acteur, regisseur, lichttechnieker, productieleider … Want geen 'stout theater', zonder 'stoute' medewerkers en publiek.

Je kunt La Barraca helpen door een aandeel te nemen bij Socrowd. Het ingelegde bedrag wordt door Socrowd verdriedubbeld en vervolgens renteloos uitgeleend aan La Barraca. Wil je ook sympathisant worden? Druk op de knop "IK STEUN DIT PROJECT" bovenaan deze pagina, en volg de verdere aanwijzigingen om 1 of meerdere aandelen te kopen!


Dit project is gesloten voor investeringen.

Bij 100% vermenigvuldigt Socrowd jouw spaargeld met 3. Op die manier krijgen wij onze renteloze lening. Zodra wij die hebben terugbetaald, kan je je spaargeld terugvragen.

Lees voor het investeren de infonota

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in. We beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Leave this empty:

Socrowd Erkende CVSO • T +32 468 182 392 • info@socrowd.be

1
1
Registreer u

Registreer u vandaag nog en begin met investeren in de projecten die u een hart toedraagt.

Leave this empty:

Socrowd Erkende CVSO • T +32 468 182 392 • info@socrowd.be

1
Bedankt voor uw registratie

 

U zal een e-mail ontvangen van uw registratie. Het is belangrijk dat u uw registratie bevestigt, daarna krijgt u toegang tot MySocrowd.

Mocht u de e-mail niet hebben ontvangen (check ook even uw spam-folder) probeer dan de paswoord-reminder (via de login-knop), u krijgt dat een nieuw paswoord toegewezen.

Indien de problemen zich blijven voordoen, neem dan contact op met onze diensten.

 

Socrowd Erkende CVSO • T +32 468 182 392 • info@socrowd.be

Uw account

Sorry, deze gebruikersnaam werd niet teruggevonden in ons bestand.

Nog geen login? Maak er hier vlug eentje aan!

 

Socrowd Erkende CVSO • T +32 468 182 392 • info@socrowd.be

1
1