1

Activeer je spaargeld voor
De Zondvloed

Vlaams-Brabant
Socio-cultureel
de-zondvloed

De Betere Boekhandel met koffie, lezingen en meer.

Dit project is gesloten voor investeringen.

Wat is de Zondvloed?

Op zoek naar een goed boek? Ga dan eens langs in Mechelen of Roeselare. In beide steden opende de nieuwe, onafhankelijke boekhandel De Zondvloed vestigingen met financiering van Netwerk Rentevrij. Op 30 mei 2008 opende de eerste vestiging in Mechelen in een prachtig pand in de Onze Lieve Vrouwstraat. Op 21 november volgde een tweede boekenwinkel in Roeselare.

Bij de Zondvloed kan je terecht voor het betere boek. Je vindt er zowel nieuwe als tweedehands boeken en ook uitgeversrestanten. Maar je kan er evengoed gaan voor een lekkere tas kop koffie bij het lezen van tijdschriften en kranten. Regelmatig vinden er ook activiteiten plaats. Schrijvers of dichters presenteren nieuw werk of geven een lezing over een actueel literair onderwerp.Aan de wieg van De Zondvloed staat Johan Vandenbroucke, een gerespecteerd literair journalist en bekend van zijn columns in de boekencategorie boekenbijlage van De Morgen. Samen met zijn partner Ann Meskens en vriend Rino Feys kwamen ze op de idee om een kwalitatieve boekhandel te combineren met een koffiehuis. Ze mobiliseerden een brede schare sympathisanten en brachten die samen in de coöperatieve van waaruit beide boekhandels werden opgericht. Zo wordt de zaak financieel en inhoudelijk gedragen door een mooie groep mensen.

Voor de noodzakelijke opstartfinanciering kwam de coöperatieve bij Socrowd terecht. Naast de inrichting van het grote pand, werd met de lening een grote voorraad boeken aangekocht. Als je naar de site van de boekhandel gaat, merk je dat het in beide vestingen bruist van de activiteit.

Dit project is gesloten voor investeringen.

Bij 100% vermenigvuldigt Socrowd jouw spaargeld met 3. Op die manier krijgen wij onze renteloze lening. Zodra wij die hebben terugbetaald, kan je je spaargeld terugvragen.

Lees voor het investeren de infonota

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in. We beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Leave this empty:

Socrowd Erkende CVSO • T +32 468 182 392 • info@socrowd.be

1
1
Registreer u

Registreer u vandaag nog en begin met investeren in de projecten die u een hart toedraagt.

Leave this empty:

Socrowd Erkende CVSO • T +32 468 182 392 • info@socrowd.be

1
Bedankt voor uw registratie

 

U zal een e-mail ontvangen van uw registratie. Het is belangrijk dat u uw registratie bevestigt, daarna krijgt u toegang tot MySocrowd.

Mocht u de e-mail niet hebben ontvangen (check ook even uw spam-folder) probeer dan de paswoord-reminder (via de login-knop), u krijgt dat een nieuw paswoord toegewezen.

Indien de problemen zich blijven voordoen, neem dan contact op met onze diensten.

 

Socrowd Erkende CVSO • T +32 468 182 392 • info@socrowd.be

Uw account

Sorry, deze gebruikersnaam werd niet teruggevonden in ons bestand.

Nog geen login? Maak er hier vlug eentje aan!

 

Socrowd Erkende CVSO • T +32 468 182 392 • info@socrowd.be

1
1