1

Activeer je spaargeld voor
De Torteltuin vzw

Poperinge, West-Vlaanderen
Onderwijs
de-torteltuin-vzw

De Torteltuin, een school waar kinderen op hun eigen niveau en tempo kunnen leren.

Dit project is gesloten voor investeringen.

De Torteltuin probeert op een andere manier aan onderwijs te doen met de leerlingen. Zij omschrijven dit als volgt: 'In het verlengde van de basisideeën van C. Freinet willen wij een school vormen waar kinderen op hun eigen niveau en tempo kunnen leren, vertrekkend vanuit hun eigen belevingswereld en exploitatiedrang. Dingen zelf ontdekken en ervaren is fundamenteel.’

De Torteltuin behoort tot het gesubsidieerd vrij niet-confessioneel onderwijs. Deze school stelt zich dus niet op tegen of voor een bepaalde godsdienst of levensbeschouwing. Ze stellen zich uitdrukkelijk open voor alle democratische opvattingen en zien een verscheidenheid van opvattingen als een voordeel. Men noemt Freinetscholen ook soms 'methodescholen.' Deze noemer omvat echter naast de Freinetscholen ook nog o.a. de Steinerscholen, de Montessori- en de Jena-planscholen. Zij maken allen gebruik van een bepaalde 'methode', doch zijn onderling soms sterk van elkaar verschillend.

Voor de bouw van nieuwe schoolgebouwen in Poperinge kreeg de Torteltuin een rentevrije lening van 100.000 euro bij Socrowd (toen nog Netwerk Rentevrij), aangevuld met 50.000 euro rentevrije leningen vanuit de achterban


Dit project is gesloten voor investeringen.

Bij 100% vermenigvuldigt Socrowd jouw spaargeld met 3. Op die manier krijgen wij onze renteloze lening. Zodra wij die hebben terugbetaald, kan je je spaargeld terugvragen.

Lees voor het investeren de infonota

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in. We beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Leave this empty:

Socrowd Erkende CVSO • T +32 468 182 392 • info@socrowd.be

1
1
Registreer u

Registreer u vandaag nog en begin met investeren in de projecten die u een hart toedraagt.

Leave this empty:

Socrowd Erkende CVSO • T +32 468 182 392 • info@socrowd.be

1
Bedankt voor uw registratie

 

U zal een e-mail ontvangen van uw registratie. Het is belangrijk dat u uw registratie bevestigt, daarna krijgt u toegang tot MySocrowd.

Mocht u de e-mail niet hebben ontvangen (check ook even uw spam-folder) probeer dan de paswoord-reminder (via de login-knop), u krijgt dat een nieuw paswoord toegewezen.

Indien de problemen zich blijven voordoen, neem dan contact op met onze diensten.

 

Socrowd Erkende CVSO • T +32 468 182 392 • info@socrowd.be

Uw account

Sorry, deze gebruikersnaam werd niet teruggevonden in ons bestand.

Nog geen login? Maak er hier vlug eentje aan!

 

Socrowd Erkende CVSO • T +32 468 182 392 • info@socrowd.be

1
1